Advokatkontoret Bagge & Grønfeldts vision

Det er vigtigt for os, at du altid kan få fat på os. Derfor kan du altid kontakte os på mobiltelefon eller e-mail, og er vi ikke at træffe, vender vi tilbage til dig, straks det er muligt.


Dine pårørende er også altid velkomne til at kontakte os.


Det er altid alvorligt at blive involveret i en straffesag. Der vil altid være mange spørgsmål. Hvordan ser sagen ud, hvordan kommet det til at foregå, kan man indkalde vidner, hvad kan straffe blive osv.


Uanset om det er en stor eller lille sag, så ved vi, at den altid er alvorlig for klienten.


Derfor tager vi vores rådgivning meget seriøst. Vi vil sørge for, at du er forberedt på sagen. Fra vores mange år i retssalene ved vi, hvad anklageren vil spørge om. En helt afgørende del af forberedelsen er, at vi stiller dig de spørgsmål - naturligvis altid i dybeste fortrolighed.


Som forsvarere repræsenterer vi dig. Vi tager alle diskussionerne med politiet, anklagerne og med dommerne. Vi står i forreste række.


Gennem vores samtaler med dig vil vi vide, hvad du lægger vægt på. Gennem vores mangeårige arbejde og erfaringer fra flere tusinde straffesager ved vi, hvad dommerne lægger vægt på.


Du vil opleve at blive repræsenteret med stor loyalitet og professionalisme. Alt der tale til din fordel vil blive fremført af os på en seriøs, overbevisende og engageret måde.


Tavshedspligt


Som forsvarere har vi en fuldstændig tavshedspligt om alt, hvad vi taler med vores klienter om. Det betyder, at det, du fortæller os, ikke kommer videre, medmindre du selv ønsker det. Den tavshedspligt tager vi naturligvis yderst alvorlig.


Uafhængighed


Advokatkontoret Bagge & Grønfeldt er et privat advokatkontor, som er fuldstændig uafhængigt. Vi fører sager over hele landet. Vores eneste interesse er at yde vores klienter et seriøst og engageret forsvar.

Advokatkontoret Bagge & Grønfeldt | Gammel Kongevej 1, 2. sal, 1610 København V | telefon: 38 33 17 16 | fax: 38 33 46 03 | email: bagge@baggelaw.dk
Design: NR41.dk